Vakttelefon 40 67 80 00

06:00 – 22:00 syv dager i uken, året rundt

VÅRE TJENESTER

star_icon_tux_b

BEMANNING

Hvis du ønsker å optimere bemanningen din, er innleid personale løsningen. En enkel samtale er nok til å dekke alle deres behov, enten det gjelder et endagsoppdrag, et stort arrangement med mange medarbeidere eller et lengre vikariat. Vi arbeider kun med kompetent og erfarne personell, og vi sørger for at de har det kunnskapsnivået som kreves for oppdraget. Ved akutt behov er målet vårt å ha personell på plass innen to timer. Ved akutt behov utenom kontortiden er vi alltid tilgjengelige på telefon +47 406 78 000 fra klokken 06.00 til 22.00, syv dager i uken, året rundt. Vi gir fornøyd kunde-garanti på alle oppdrag.

Les mer om hvilke personalkategorier vi tilbyr HER

star_icon_tux_b

REKRUTTERING

Rekruttering omfatter hele prosessen: fra behov til ansettelse. Vi plukker ut et antall kandidater som passer til din kravprofil. Det er selvfølgelig du som foretar det endelige valget blant de kandidatene vi foreslår.

For deg blir prosessen både enkel, tids- og kostnadseffektiv. Hvis du har brukt RestaurantAssistanses bemanningsvirksomhet og synes at medarbeiderne våre ville passe godt inn i det faste personalet ditt, er det mulighet for en såkalt overgangsrekruttering.

star_icon_tux_b

HOTELLRENGJØRING

Erfaring, kvalitet og kompetanse har gjort RestaurantAssistanse til en av Skandinavias største og mest velrenommerte aktører innen hotellrengjøring. En stor del av virksomheten vår i dag er hotellenterpriser der vi samarbeider med mange av de største hotellkjedene. Vi tilbyr hele og delvise enterpriser og skreddersyr løsninger etter kundens behov. Uansett om du ønsker å sette ut hele housekeeping-avdelingen eller komplettere ditt eget personale med vårt: vi har løsningen.

star_icon_tux_b

ENTREPRISE

Hvis man ønsker å konsentrere seg om kjernevirksomheten, er entreprise en effektiv løsning, uansett om det gjelder rengjøring, oppvask eller nattevakter i resepsjonen.
I slike tilfeller overtar RestaurantAssistanse hele ansvaret for den aktuelle avdelingen og tar seg av bemanningen.

star_icon_tux_b

OPPSTARTSKONSULTATION

Vi tilbyr konsultasjon innen nyetablering av hotell- og restaurantvirksomhet. Dette innebærer at vi kan stå for alt personale og ledelse i startfasen når en ny virksomhet etableres. Deretter, når alt er på plass, kan kunden rekruttere og overta personalet vårt, hvis dette er ønskelig. Vi har erfaring fra mange konsulentoppdrag ved oppstart av hoteller og restauranter der vi har sørget for at den innledende fasen og overgangsfasen har vært uproblematisk og smertefri.

star_icon_hat

PERSONALKATEGORIER

Hvilken type tjeneste trenger du? Vi i RestaurantAssistanse kan oppfylle alle dine personalbehov og tilby bransjens beste og de mest forekommende tjenester. Fra oppvask og rengjøring, resepsjon, servering og kjøkken til ledende stillinger. Velg den kategorien der du har behov.