OM OSS

star_icon_tux_b

JOBB FOR RESTAURANTASSISTANSE

Ved å jobbe for oss får du raskt erfaring det ellers kan ta mange år å oppnå. Du får sjansen til å prøve deg på mange ulike arbeidsplasser, bli kjent med nye kollegaer og få et stort nettverk i bransjen.

Vi arrangerer kurs og opplæring flere ganger i året. Les mer HER  om hvilken type opplæring vi tilbyr. Vi organiserer også regelmessig ulike personalaktiviteter, og kontorene våre fungerer som samlingspunkt og personalrom for alle medarbeidere. Har du lyst til å jobbe for oss? Da skal du ikke nøle med å søke på våre ledige STILLINGER.

star_icon_tux_b

PÅ JAKT ETTER NY KARRIERE?

Som Skandinavias fremste bemanningsforetak i hotell- og restaurantbransjen er vi også ledende innen rekruttering. Vi har et enormt bransjenettverk. Vi skaper forbindelser mellom både landets fremste restauranter og hoteller og meget godt kvalifiserte og attraktive jobbsøkende. Det tar deg bare noen minutter å laste opp CV-en din og fortelle oss hva du gjør i dag og hva du har lyst til å gjøre i morgen – vi tar oss av resten. Du slipper å sende nye søknader til fremtidige ledige stillinger – du er jo allerede registrert hos oss.

Klikk HER for å registrere deg.

Ledige stillinger

Inga lediga tjänster för tillfället

UTDANNING OG OPPLÆRING
star_icon_tux_b

I RestaurantAssistanse ser vi våre medarbeidere som våre viktigste ressurser, og det er deres profesjonalitet som representerer foretaket utad. Derfor er det meget viktig for oss å kunne utvide og bygge på våre medarbeideres kunnskaper og kompetanse for å gi dem flere arbeidsmuligheter. Type utdanning/opplæring, som i de fleste tilfeller finnes sted hos oss, vil avhenge av hvilken stilling man er ansatt i.

Vi videreutdanner bl.a. kokkene våre til soussjefer og avholder regelmessig seminarer for kunder og medarbeidere.

Innen hotell gir vi personalet vårt ergonomiopplæring. Dette gjør vi for at de skal kunne utføre arbeidsoppgavene sine på en trygg måte og redusere risikoen for belastningsskader. Vi kan også arrangere brannvernopplæring for resepsjonsmedarbeidere.

Innen kjøkken gir vi medarbeiderne våre muligheten til å fordype seg i egenkontroll og HACCP for å kunne håndtere råvarer og temperaturer på en korrekt og trygg måte.

Innen spisesal/servering har de vi fleste mulighetene for videreutdanning/opplæring. Bl.a. har vi opplæring i Micros-kassasystemer og arrangerer regelmessige kurs i fatservering. Vi gir kjøkken- og restaurantmedarbeidere muligheten til å få grunnleggende opplæring i servering og vi avholder grunnkurs om vin og andre drikkevarer.